over het duo

Bij weddingdeejays.be kunt u sinds 2012 terecht voor de muzikale ondersteuning van uw trouwfeest, verjaardagsparty of ander (gala)evenement. DEEJAYS Stijn & Ben zetten zich steeds opnieuw in om van uw feest een overgetelijke avond te maken. Beide zijn begin 30ers en geboren en getogen in Koksijde, West-Vlaanderen.

Dat deze heren gepassioneerd zijn door muziek en bovendien niet aan hun proefstuk toe zijn, blijkt uit het feit dat ze enkele jaren geleden reeds een gelijkaardig dj-ensemble oprichtten. Met DEUX SAINTS TROPICAUX brachten – en brengen ze nog steeds – letterlijk het zomergevoel op de dansvloer.

Na vele jaren actief te zijn als all-round deejay in talloze danscafés en op een brede waaier aan studentenfuiven en galabals, vonden ze dat het tijd was voor iets nieuws. Terzelfdertijd kregen ze steeds meer de vraag van mensen die hun studentenjaren al even achter zich hadden liggen, of ze wilden draaien op hun trouwfeest, verjaardagsfeest of huwelijksjubileum. Ze stelden vast dat deze mensen echt wel op zoek zijn naar een specifiek type dj. Een dj die de hits van toen in en nu op magistrale wijze kan samenbrengen, met stijl, en bovendien een hippe toets kan geven aan hun feest.

Dat is net hetgeen Stijn & Ben met weddingdeejays.be willen bereiken.  Ze rijken dan ook de hand naar die groep mensen om hen op muzikaal vlak een prachtige avond te bezorgen.

Interesse? Aarzel niet om hen te contacteren.

  • DSC_2781

  • DSC_2728

  • DSC_2709

  • DSC_2685

  • Plopsaland_Nacht_Van_De_Vlaamse_Televisiesterren_001_Instagram